Ticketaps Tema Park Bilet ve Giriş Otomasyon Programı, tema ve eğlence parkları ile kültür-sanat ve spor alanlarının, rezervasyon, bilet satış, ödeme alma, otomatik giriş, üyelik yönetimi ve CRM süreçlerini elektronik ortamda yönetebilmelerini sağlayan kapsamlı bir teknoloji. Türkiye’nin en büyük markalarının tercihi olmaya devam eden Ticketaps Tema Park Otomasyon Programı,  Antalya Bölgesi’nin önemli cazibe merkezlerinden biri olan The Land of Legends Tema Parkı tarafından da tercih edildi.

Ticketaps Tema Park Yazılımı, hem B2B hem B2C olarak kullanılabiliyor. Yani bilet satışı hem gişeden, hem internette The Land Of Legends web sayfasından (B2C), hem de B2B kullanım sayesinde anlaşmalı acentelerden gerçekleştirilebiliyor. Tüm bu mecralar entegre yapıda çalışıyor.   Ticketaps Bilet Otomasyonu sayesinde ziyaretçiler, online bilet al seçeneği ile satın alma yapıp, cep telefonuna gelen barkodu turnike alanında okutup, sıraya girmeden hızlı giriş sağlıyor. Otomasyona online ödeme sistemi ve sanal pos bağlantıları da dahil edilerek ödemenin de internet üzerinden güvenli şekilde yapılması ve ücretin The Land Of Legends banka hesaplarına otomatik aktarılması sağlanıyor. Ticketaps içindeki ecüzdan uygulaması ile tema park içinde nakit para kullanımı ortadan kaldırılmış oluyor.

Aktivite alanları ve oyuncaklar için de bilet satın alma, koltuk rezervasyonu gibi işlemler online olarak bilgisayarın yanı sıra tüm mobil cihazlardan da rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor. Mobil uygulama sayesinde duyuru ve aktiviteler Tema Park içinde anlık olarak takip edilip kullanılabiliyor.

Ticketaps Tema Park Otomasyon Sistemi, puan toplama ve kullanma, promosyon ve kampanya yönetimi, toplu SMS ve email gönderimi gibi özellikleri de içeren kapsamlı bir CRM sistemini de içinde barındırıyor. CRM sistemine üye olan ziyaretçinin yaptığı tüm alışverişler profilinde birikiyor. Her biletten otomatik olarak kazanılan puanlar yeni alışverişlerde kullanabiliyor. Online anketlerle ziyaretçilerin düşünce ve yorumları anlık olarak alınabiliyor.

70’ten fazla su kaydırağı, dalga plajı ve havuzu, Water Typhoon Coaster (su roller coasterı), cam bölmeli havuz, mini hayvanat bahçesi ve özel aktivite alanları bulunan Land Of Legends, 800 bin metrekare üzerine kurulu bir eğlence ve alışveriş cenneti. Ticketaps Bilet Otomasyon Sistemi, Tema Parkın her noktasında ziyaretçi hareketinin dijital ortama aktarılmasını sağlayarak yönetime tam kontrol imkanı sunuyor.