Travelaps, Insights Success dergisi tarafından “2017 yılının En Değerli 20 Markası”ndan biri seçildi.

Dergi, ”2017 yılının En Değerli 20 Markası” listesine girmeyi hak kazanan şirketleri “küresel bir marka olabilme başarısına kavuşmuş, büyük oynamaya hazır, benzersiz bir strateji ile müşteri memnuniyeti odaklı çalışma biçimini en yüksek öncelik belirleyenler” olarak tanımlıyor.

“Sıfırdan Başlayan ve En Yükseğe Ulaşan Markalar” olarak lanse edilen ve 100’den fazla lüks gemi filosuyla dünyanın en büyük gemi işletmesi olan Carnival Corporation, yüzyılı aşkın süredir otomotiv teknolojileri geliştiren Dana Incorporated ve robotik rehabilitasyon terapisinde küresel pazar lideri Hocoma gibi markaların bulunduğu listede, turizm sektörüne yönelik hizmet geliştiren tek teknoloji firması olarak Travelaps yer aldı.

Travelaps, geçmiş dönemlerde de global teknoloji medyası tarafından oluşturulan yenilikçi ve öncü şirketlerin yer aldığı listelerde tek Türk firması olarak kendine yer bulmuştu. 2016 yılında CIO Review Dergisi Travelaps’i “Gelecek Vaadeden En iyi 20 Seyahat ve Konaklama Çözüm Sağlayıcısı” listesine dahil etmiş, Insights Success dergisi ise 2017 yılının “En Değerli 10 Bulut Çözümü Sağlayıcısı”ndan biri seçmişti.

Ayrıntılı bilgi için;

http://www.insightssuccess.com/travelaps-bringing-all-travel-solutions-under-a-roof/